Jones over 'United-uit': ''Uitgaan van eigen kracht''

Jones over 'United-uit': ''Uitgaan van eigen kracht''

Feyenoord neemt het aanstaande donderdag op tegen Manchester United in de vijfde wedstrijd van de poulefase van de Europa League. Bij een goed resultaat op Old Trafford kunnen de Rotterdammers een goede stap richting de volgende ronde zetten. Doelman Brad Jones, die in het verleden onder contract stond bij Liverpool, kijkt uit naar het duel.

“Het zal een zware wedstrijd worden”, zegt Jones tegenover FeyenoordTV. “Het is altijd lastig als je naar Old Trafford moet. We moeten top zijn om tegenstand te kunnen bieden. Ik denk dat we er klaar voor zijn en we kijken uit naar de wedstrijd.”

In de Kuip versloeg Feyenoord eerder de club uit Manchester al. “We speelden toen in de Kuip en dat heeft zeker invloed op ons spel”, vervolgt hij. “Het is belangrijk dat we met een goed strijdplan de wedstrijd ingaan. Het hangt ok af van onze fitheid en de spelers die zij opstellen. We moeten ons concentreren op ons eigen spel en dat lukt goed, tot nu toe. We moeten uitgaan van onze eigen kracht en we gaan het ze zo moeilijk mogelijk te maken.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties