Mario Been: ''Feyenoord is en blijft mijn club''

woensdag 28 september 2016 06:16 22.536 keer bekeken 92 reacties Pro Shots

De wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahce is bijzonder voor vele betrokkenen. Robin van Persie, Dirk Kuyt en Dick Advocaat hebben allemaal een connectie met beide clubs. Ook Mario Been, assistent-trainer van de Turkse club, speelt tegen zijn oude liefde en kijkt uit naar beide wedstrijden in de Europa League.

Dit terwijl hij na zijn ontslag bij Feyenoord even niet meer in De Kuip wilde komen. ''Het is alweer even geleden, dat heb ik wel een plek gegeven. In eerste instantie vond ik naar de Kuip gaan moeilijk, maar als analyticus van FOX Sports kwam ik er toch. Nu staan we tegenover elkaar, een prachtig affiche. Feyenoord is en blijft mijn club,'' aldus Been tegenover het Algemeen Dagblad.

Cor Pot, momenteel assistent van Dick Advocaat, had oren naar een functie bij Feyenoord. ''Maar volgens mij zagen Martin van Geel en Eric Gudde het niet zitten, want ik ben uiteindelijk nooit benaderd. Dat vond ik jammer, maar dat neemt niet weg dat ik als Rotterdammer nog altijd iets met Feyenoord heb. Ik geniet met volle teugen hier in Istanboel, de wedstrijd tegen Feyenoord maakt dit avontuur nog specialer.''

Gerelateerd nieuws
92 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67436 leden - Op dit moment zijn 943 mensen actief, waarvan 260 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved