Kuyt: ''Ik kan niets eisen, maar gevoel is positief''

Kuyt: ''Ik kan niets eisen, maar gevoel is positief''

Dirk Kuyt is er heilig van overtuigd dat het gat met Ajax en PSV volgend seizoen kleiner wordt. De aanvoerder van Feyenoord heeft naar eigen zeggen zeer positieve gesprekken met trainer Giovanni van Bronckhorst en de clubleiding achter de rug.

De 35-jarige Katwijker gaat zijn contract in De Kuip verlengen, maar voor een definitieve handtekening wil hij eerst weten wat hij volgend seizoen kan verwachten. ''Ik kan als speler niet eisen wat er gaat gebeuren deze zomer, maar ik wil wel weten wat het perspectief is. Ik heb het gevoel dat het volgend jaar beter gaat worden'', vertelde de topscorer van Feyenoord in Voetbal Inside.

Kuyt vindt niet dat men spelers als Marko Vejinovic en Renato Tapia al moet afschrijven. ''Paul Bosvelt zat ook op de bank in zijn eerste jaar. Hij is later uitgegroeid tot een cultheld, aanvoerder en een van de belangrijkste spelers in zijn periode. Ik zeg niet dat alle jongens die het moeilijk hebben dat ook gaan doen, maar je moet ze wel tijd geven. We hebben vijf à zes jongens die van de subtop naar de top in Nederland gaan. Dat is een behoorlijke stap.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties