Van Bronckhorst: ''Ik denk nog na over de basiself''

Van Bronckhorst: ''Ik denk nog na over de basiself''

Giovanni van Bronckhorst heeft een rustige trainingsweek achter de rug met zijn selectie. Voor de Rotterdammers zit het seizoen er eigenlijk al op. ''Het seizoen is gespeeld'', erkent de trainer op zijn wekelijkse perspraatje.

''De druk is eraf bij ons, maar we willen in een uitverkocht huis uiteraard het seizoen afsluiten met een overwinning'', aldus Van Bronckhorst. Het woord revanche viel deze week ook. ''Bij NEC is de reeks met nederlagen begonnen. Dat was een flinke tegenslag, omdat je met dat resultaat de winterstop in ging.''

De coach weet nog niet precies hoe hij zondag gaat spelen. Mogelijk geeft hij enkele talenten de kans. ''Ik moet nog nadenken over de basiself. Een aantal jongens staan op scherp. Misschien dat we ook met schorsingen rekening houden, Karsdorp en Basacikoglu staan op scherp'', citeert RTV Rijnmond Van Bronckhorst.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is eenvoudiger dan in de voorgaande jaren. Feyenoord is direct geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. ''De voorbereiding staat vast. Het is duidelijk wanneer we alles spelen. Er zijn geen play-offs voor Europees voetbal. Een makkelijke voorbereiding.''

Lees meer over
Rick Karsdorp Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties