'Van Gaal wil oud-Feyenoorder Pellè naar Old Trafford halen'

'Van Gaal wil oud-Feyenoorder Pellè naar Old Trafford halen'

Wie een jaar of acht geleden had voorspeld dat Graziano Pellè ooit in één zin met Manchester United genoemd zou worden, was voor gek verklaard. De Italiaanse spits werd in 2007 door Louis van Gaal naar AZ gehaald, maar kwam daar nooit echt uit de verf. Na een goede periode bij Feyenoord en een transfer naar Southampton is de situatie heel anders.

De Daily Telegraph stelt namelijk dat Manchester United belangstelling heeft voor de spits. Van Gaal is tegenwoordig manager van de Engelse topclub en is op zoek naar een nieuwe spits. Pellè doet het uitstekend bij het Southampton van Ronald Koeman en staat dan ook hoog op het lijstje van zijn voormalig trainer bij AZ.

Twee weken geleden besprak Pellè zijn oude trainer nog kort in een interview met The Guardian. "Een goede trainer, met een sterke mentaliteit, die aandacht heeft voor de details, je wordt echt beter onder hem. Maar Koeman gaf me het vertrouwen", zei hij toen.

Martin van Geel heeft bij zijn transfer van Feyenoord naar Southampton een doorverkooppercentage bedongen bij de verkoop van de spits.

Lees ook: 'Juventus is overtuigd en wil Pellè oppikken'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties