Van Hooijdonk: ''Riedewald had rood moeten krijgen''

zondag 8 november 2015 23:51 24.824 keer bekeken 115 reacties Pro Shots Bron: SN

Pierre van Hooijdonk vindt dat scheidsrechter Bas Nijhuis meerdere rode kaarten had moeten uitdelen tijdens de Klassieker. Volgens de oud-aanvaller hadden zowel Feyenoorder Karim El Ahmadi als Ajacied Jaïro Riedewald van het veld gestuurd moeten worden.

"Riedewald had rood moeten krijgen toen hij Kramer neerhaalde", oordeelde Van Hooijdonk in Studio Voetbal. "Het gaat hier om een 100 procent doelkans die Kramer ontnomen wordt. Ook El Ahmadi moest rood krijgen voor de tackle op Arek Milik. Je ziet dat het echt een bewuste trap is. Ongelooflijk, want de scheidsrechter staat op drie meter afstand toe te kijken."

Henk ten Cate, die zelf een verleden heeft bij Ajax, deelde deze visie. "Er waren tackles bij die op het randje waren. Als de scheidsrechter consequent fluit, had hij El Ahmadi allang een keer geel gegeven. In dat geval was hij er dus vanaf gegaan", luidde zijn oordeel in het praatprogramma.

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 335 mensen actief, waarvan 130 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved