Kramer vertrekt zeker bij ADO: ''Belangstelling is groot''

Kramer vertrekt zeker bij ADO: ''Belangstelling is groot''

Michiel Kramer is bezig aan zijn laatste duels voor ADO Den Haag. Althans, dat vermoedt zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani. De spelersbegeleider, die al tien jaar nauw optrekt met de 26-jarige aanvaller, merkt dat de interesse in zijn cliënt toeneemt.

Kramer, met zeventien doelpunten clubtopscorer van de Hagenaars, heeft nog een contract tot medio 2016. ''De belangstelling voor Michiel is groot en neemt steeds meer toe'', zegt Slimani tegen Voetbal International. ''Dat hij vertrekt, is in mijn ogen zeker, alleen het is nu nog de vraag wanneer. Je merkt dat de hele markt nog op gang moet komen.''

Bert van Marwijk liet onlangs in Studio Voetbal nog weten dat Kramer een versterking voor Feyenoord zou zijn. De oud-bondscoach zou de Rotterdammer zelfs prefereren boven John Guidetti. In de winterstop werd Feyenoord al veelvuldig aan de veelscorende spits gelinkt, al lijkt td Martin van Geel geen interesse te hebben.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties