Kazim: 'Het was mooi om eindelijk te spelen'

Kazim: 'Het was mooi om eindelijk te spelen'

Kazim-Richards kende afgelopen zaterdagavond, ondanks de nederlaag tegen Willem II, een prima debuut. De spits wist wel te scoren, maar de nederlaag woog zwaarder voor de Turk. "Het was mooi om eindelijk te spelen en in dit stadion te debuteren met al die supporters, maar voor mij betekent dat niets als we de wedstrijd verliezen", aldus de 28-jarige spits in Feyenoord TV.

Na zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord wist hij bijna een tweede maal het net te vinden. Zijn omhaal ging echter net naast. "Ja, het was dichtbij. Maar in het voetbal betekent het niets als de bal niet in het doel gaat. Ik word langzamerhand steeds fitter en het programma dat de coach me geeft is goed. We moeten daarin nu de juiste stappen maken en we hebben de juiste coach ervoor. Hij werkt heel erg hard."

Terwijl Kazim-Richards het veld in kwam voor Te Vrede, tikte de aanvaller op een speciale manier met zijn twee hielen tegen elkaar: "In mijn leven zijn er een aantal mensen overleden die heel dichtbij me stonden. Dit doe ik als ritueel om ze te eren, om het speelveld te eren, in de hoop dat niemand van ons of de tegenpartij geblesseerd raakt", aldus de doelpuntenmaker.

"Verder was het echt fantastisch. Als het publiek achter je gaat staan, is dat heel mooi. Ik was teleurgesteld voor het publiek, omdat ze nog geen zege in de Kuip hebben gezien in de competitie. We hadden moeten winnen, maar de tegenstander nam de drie punten mee naar huis", eindigde Kazim-Richards zijn verhaal.

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties