'Toornstra is nadrukkelijk aanwezig en blijkt meerwaarde'

'Toornstra is nadrukkelijk aanwezig en blijkt meerwaarde'

Op Varkenoord werd gisteren een besloten oefenwedstrijd tegen FC Volendam gespeeld. Door doelpunten van Elvis Manu en Jens Toornstra besliste Feyenoord het duel in zijn voordeel: 2-0. De tweede doelpuntenmaker maakt vooralsnog een uitstekende indruk.

'Toornstra blijkt in zijn eerste dagen bij Feyenoord meteen een meerwaarde voor het elftal', schrijft het Algemeen Dagblad in zijn wedstrijdverslag. 'Na een prima invalbeurt tegen FC Twente was hij ook tegen Volendam nadrukkelijk aanwezig', vertelt het ochtendblad verder.

Ook kersverse aanwinst Kenneth Vermeer maakte 'een zelfverzekerde indruk'. Een speler die minder kon imponeren was Colin Kazim-Richards, die als aanvallende middenvelder speelde. De sterke aanvaller kwam nauwelijks in het stuk voor. De huurling heeft nog even tijd nodig om naar het gewenste niveau te groeien, concludeert de krant dan ook.

Foto: Feyenoord.nl

Lees meer over
Kenneth Vermeer Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties