'Miljoenentransfer lonkt na donderpreek woedende Pellè'

'Miljoenentransfer lonkt na donderpreek woedende Pellè'

Het gevaar bestaat dat Graziano Pellè net als Ronald Koeman op een vertrek bij Feyenoord aanstuurt als de ambities en prestaties van de rest van het elftal achterblijven. De club uit Rotterdam kwam vrijdag in de eigen Kuip niet verder dan een gelijkspel tegen directe concurrent Vitesse: 1-1. De achterstand op lijstaanvoerder en aartsrivaal Ajax bedraagt momenteel zeven punten.

Volgens De Telegraaf was Pellè na afloop woedend en liet hij zijn medespelers weten dat de prestaties van het elftal op dit moment op geen enkele manier beantwoorden aan de verwachtingen. De clubtopscorer deed geen enkele moeite om zijn frustraties verborgen te houden. Pellè, die zich na het laatste fluitsignaal nog wel had kunnen beheersen voor de camera’s, maakte tegen Vitesse alweer zijn 16e doelpunt van het seizoen. Afgelopen seizoen eindigde de Italiaan op 27 treffers.

De ochtendkrant wijst maandag op het gevaar dat Pellè aan zijn laatste maanden in De Kuip bezig is als Feyenoord in een vroegtijdig stadium afhaakt in de strijd om de landstitel. Technisch directeur Martin van Geel kan ieder geval een flink bedrag vragen. De 28-jarige Italiaan, goed voor 43 doelpunten in 48 Eredivisie-duels, ligt nog tot de zomer van 2017 vast.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties