Vormer: \'Er moet resultaat komen\'

Vormer: \'Er moet resultaat komen\'

Ruud Vormer mocht donderdagavond tegen Kuban Krasnodar op een ongelukkig moment invallen bij Feyenoord. De middenvelder kwam binnen de lijnen toen de Russen net 2-1 hadden gemaakt. Het bleek de nekslag voor de Rotterdammers.

"Het was lastig. Ik probeerde daarna nog vooruit te denken, maar dat had geen resultaat. Dit is heel teleurstellend", aldus Vormer tegen NUsport. Hij zag vanaf de bank wel dat Feyenoord ijzersterk begon aan de return in de play-offs van de Europa League.

"We begonnen fantastisch aan de wedstrijd. Het was jammer van die gemiste penalty, maar daarna kwamen we alsnog verdiend op voorsprong. Vervolgens geven we het eigenlijk een beetje weg. Na die 1-0 bleven we nog eventjes hetzelfde spelen, maar daarna zie je ons weer afzakken."

"We controleren de wedstrijd niet meer. De tegenstander krijgt grip en dan krijgen we een tegengoal. Ik weet niet of dat te maken heeft met gebrek aan vertrouwen. Ik weet niet hoe die jongens denken. Maar als we een keer konden winnen, was het nu wel."

Teleurstelling

Vormer kwam vorig seizoen over van Roda JC en hoopte met Feyenoord Europa in te gaan. "Iedereen wilde dat. Kuban Krasnodar is een aardige tegenstander hoor. Maar als je zo goed begint, moet je het ook afmaken."

Zondag treft Vormer zijn oude werkgever in De Kuip. Hij hoopt dan wel een basisplaats te krijgen van coach Ronald Koeman. "Dat zou leuk zijn. Het is sowieso leuk om wat oude teamgenootjes tegen te komen. Het is altijd een teleurstelling als ik niet speel, maar ik blijf mijn best doen."

Ondanks de matige competitiestart is er volgens Vormer geen sprake van crisis in de spelersgroep bij Feyenoord. "Het moet zondag blijken of we geen last hebben van deze nederlaag, maar alles zit wel goed bij ons. Er moeten gewoon resultaten komen. Zondag moeten we er weer staan."

Lees meer over
Kuban
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties