Zondag afscheid van ASR als hoofdsponsor

Zondag afscheid van ASR als hoofdsponsor

Feyenoord neemt aanstaande zondag afscheid van a.s.r. als hoofdsponsor. De verzekeraar was de afgelopen 22 jaar onder verschillende namen de belangrijkste sponsorpartner van Feyenoord. De club zal om die reden aanstaande zondag, de laatste wedstrijddag dat a.s.r. hoofdsponsor is, de verzekeraar extra in het zonnetje zetten. Dit zal onder meer gebeuren middels een actie die kort voor de aftrap van de wedstrijd tegen NAC Breda op het veld te zien zal zijn.

Supporters hebben vanaf vandaag (vrijdag) de mogelijkheid om de laatste shirts met ASR op de borst in bezit te krijgen. Deze wedstrijdshirts zijn verkrijgbaar in de Fanshop bij het stadion voor de zeer aantrekkelijke prijs van €19,99 (zolang de voorraad strekt, prijs geldt voor zowel de junior- als seniormaten en zonder rugbedrukking. Korting voor Legioen-leden en Kameraadjes is niet van toepassing). Zondag zijn deze shirts ook verkrijgbaar in de verkooppunten in en om het stadion. De Fanshop stadion is zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op de wedstrijddag vanaf 12.00 uur.

A.s.r. was de afgelopen 22 jaar in verschillende hoedanigheden hoofdsponsor van Feyenoord. Van 1991 tot 2004 speelde Feyenoord met Stad Rotterdam Verzekeringen op de borst van het shirt, tussen 2004 en 2009 was Fortis hoofdsponsor en sinds 2009 speelde Feyenoord met ASR (tegenwoordig: a.s.r.) op het shirt. A.s.r. deed de afgelopen maanden het hoofdsponsorschap van Feyenoord cadeau aan Diergaarde Blijdorp.

Lees meer over
ASR
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties