Van Geel ontkent interesse in transfervrije Kali

vrijdag 1 februari 2013 07:19 32.855 keer bekeken 141 reacties Pro Shots

Martin van Geel gaat in de komende periode pogingen ondernemen om middenvelder Anouar Kali naar Rotterdam te halen. De talentvolle middenvelder van FC Utrecht kon deze maand nog zijn aflopende contract in de Domstad verlengen, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. De 21-jarige Kali kan deze zomer dan ook transfervrij overstappen naar elke willekeurige club en Feyenoord gaat haar uiterste best doen om de voetballer naar De Kuip te halen, zo bevestigt Feyenoord-watcher Edward van Cuilenborg.

Van Geel wilde Kali gisteren eigenlijk al overnemen van FC Utrecht, maar door het aanblijven van middenvelders Kelvin Leerdam en Kamohelo Mokotjo is er nog geen plekje vrij in de selectie van trainer Ronald Koeman.

Update 9.58 uur: Martin van Geel: 'Wij zijn niet geïnteresseerd in Kali'
Feyenoord gaat toch geen poging ondernemen om Anouar Kali naar Rotterdam te halen. Martin van Geel ontkent dat zijn club belangstelling zou hebben voor de middenvelder van FC Utrecht.

Gerelateerd nieuws
141 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73944 leden - Op dit moment zijn 746 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved