Van Geel ontkent interesse in transfervrije Kali

Van Geel ontkent interesse in transfervrije Kali

Martin van Geel gaat in de komende periode pogingen ondernemen om middenvelder Anouar Kali naar Rotterdam te halen. De talentvolle middenvelder van FC Utrecht kon deze maand nog zijn aflopende contract in de Domstad verlengen, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. De 21-jarige Kali kan deze zomer dan ook transfervrij overstappen naar elke willekeurige club en Feyenoord gaat haar uiterste best doen om de voetballer naar De Kuip te halen, zo bevestigt Feyenoord-watcher Edward van Cuilenborg.

Van Geel wilde Kali gisteren eigenlijk al overnemen van FC Utrecht, maar door het aanblijven van middenvelders Kelvin Leerdam en Kamohelo Mokotjo is er nog geen plekje vrij in de selectie van trainer Ronald Koeman.

Update 9.58 uur: Martin van Geel: 'Wij zijn niet geïnteresseerd in Kali'
Feyenoord gaat toch geen poging ondernemen om Anouar Kali naar Rotterdam te halen. Martin van Geel ontkent dat zijn club belangstelling zou hebben voor de middenvelder van FC Utrecht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties