Boëtius verlaat voortijdig het trainingsveld

Boëtius verlaat voortijdig het trainingsveld

Een vrijwel gehele fitte selectie werkte vandaag de training af op een koud maar zonnig Varkenoord. Trainer Ronald Koeman splitste zijn selectie in drieën voor korte partijvormen. Jean-Paul Boëtius verliet de training voortijdig. Boëtius ging tijdens de partijvorm door zijn enkel, waardoor hij met een pijnlijke grimas op zijn gezicht de training verliet. Of het duel van zondag tegen FC Twente hierdoor in gedrang komt is niet bekend.

Ook het meespelen van Ruben Schaken tegen Twente is twijfelachtig. De aanvaller lijkt toch een licht terugslag op zijn operatie te ondervinden. John Goossens, Wesley Verhoek en Sekou Cissé trainde ook vandaag weer volledig mee. Indien de blessure van Boëtius als Schaken meevalt heeft Koeman voor het duel met FC Twente keus te over.

Bij FC Twente ontbraken vandaag op de training, Andreas Bjelland, Daniel Fernandes, Denny Landzaat, Edson Braafheid en Rasmus Bengtsson. Felipe Gutiérrez lijkt op schema te liggen om aanstaande zondag in de topper zijn rentree te maken in de wedstrijdselectie van FC Twente. Meldt de Telegraaf. De Chileen trainde woensdagochtend volledig mee met de groep. Ook Tim Breukers is op de weg terug van een enkelblessure en sloot eveneens aan bij de groepssessie. Hij stond zo'n maand aan de kant en onderging in die periode ook nog een meniscusoperatie.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties