\'Feyenoord informeert naar Bojan\'

\'Feyenoord informeert naar Bojan\'

In de komende dagen wordt duidelijk waar de toekomst van Bojan Krkic ligt. De vandaag 22 jaar geworden aanvaller lijkt AS Roma al na een seizoen te verlaten, ook al verzekerde coach Zdenek Zeman dat de Spaanse aanvaller wel degelijk toekomst heeft in het Stadio Olimpico. Volgens het Catalaanse TV3 is Feyenoord een van de gegadigden om de ex-speler van Barcelona op huurbasis over te nemen.

'Eén van de gegadigden' is waarschijnlijk overdreven, maar volgens de lokale televisiezender heeft Feyenoord in ieder geval geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Bojan. Verder hebben ook Málaga, Fiorentina, AC Milan en Tottenham Hotspur naar verluidt belangstelling voor de aanvaller, die in het verleden tot de meest trefzekere speler in de jeugdopleiding van Barcelona uitgroeide. Het lijkt op basis van het honorarium van Bojan vrijwel onmogelijk dat de aanvaller zich een dezer dagen in Rotterdam meldt.

Bojan bezit ongetwijfeld over het meest complexe contract van alle voetballers. De aanvaller tekende medio 2011 een tweejarig contract met AS Roma, dat twaalf miljoen euro betaalde. In de verbintenis staat een clausule die erin voorziet dat de Spanjaarden Bojan in de zomer van 2013 voor dertien miljoen euro móeten terugkopen. Mocht AS Roma volgend jaar zomer geen afstand willen doen van Bojan, dan dient men 28 miljoen euro bij te betalen om hem binnen de gelederen te houden. Hiermee komt de totale transfersom dan uit op veertig miljoen euro.

Lees meer over
barcelona Bojan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties