Henk Timmer technisch manager AGOVV

Henk Timmer technisch manager AGOVV

AGOVV heeft ex-international Henk Timmer vastgelegd als technisch en commercieel manager. Dat heeft de Apeldoornse profvoetbalclub zojuist bekend gemaakt. Als technisch manager bepaalt Henk Timmer in nauwe samenwerking met de voorzitter van de RvC het technische beleid.

Timmer is binnen het management eindverantwoordelijk voor het aantrekken van spelers en de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer. Als commercieel manager gaat hij zich richten op het vastleggen van nieuwe businesspartners en het verstevigen van de relatie met de huidige partners. AGOVV gaat voor zijn jeugdopleiding samenwerken met FC Twente. Die club heeft verheugd gereageerd op de aanstelling van Timmer, aldus AGOVV.

Timmer (40) keepte 522 wedstrijden in het betaalde voetbal. Hij droeg de kleuren van FC Zwolle, AZ, Feyenoord, Ajax en SC Heerenveen. Henk Timmer speelde zeven interlands.

Lees meer over
AGOVV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties