Matéo Husselin tekent nieuw contract tot medio 2026

Matéo Husselin tekent nieuw contract tot medio 2026

Drie jaar na het ondertekenen van zijn eerste profcontract heeft Matéo Husselin zijn verbintenis bij Feyenoord verlengd. De achttienjarige keeper van Feyenoord Academy zette in De Kuip zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot medio 2026, met een optie voor nog een seizoen.

"Voor mij waren de afgelopen seizoenen een groot avontuur waarin ik blij ben hoe mijn ontwikkeling tot nu toe verloopt," zegt Husselin, die dit seizoen met Feyenoord Onder 19 zijn debuut in de UEFA Youth League heeft gemaakt. "Voor mij is het nu zaak om de komende jaren de volgende stappen te zetten."

Husselin begon zijn voetballoopbaan op het veld van HBS Craeyenhout uit Den Haag maar speelt al sinds zijn dertiende jaar voor Feyenoord Academy. Op Varkenoord doorliep hij tot nu toe de gehele jeugdopleiding en was hij het recente seizoen onderdeel van Feyenoord Onder 21 en Onder 18.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties