Been ziet beoogde nieuwe spits winnende maken in Zweden

Been ziet beoogde nieuwe spits winnende maken in Zweden

Alexander Gerndt werd onlangs al bekeken door de scout en de algemeen directeur van Feyenoord, Michel Beukers en Eric Gudde, en trainer Mario Been is maandagavond zelf ook afgereisd naar Zweden. De oefenmeester zag de club van Gerndt, Helsingborgs IF, met 1-2 winnen bij IFK Göteborg. Gerndt maakte in de slotminuut de winnende treffer.

Wanneer Been positief is over de aanvaller, gaat Feyenoord waarschijnlijk een poging ondernemen om de 25-jarige aanvaller binnen te halen. De transfersom van om en nabij drie miljoen euro wordt neergelegd door externe financiers. De Zweedse ex-spits van onder meer Gefle IF staat zelf wel open voor een transfer naar De Kuip.

“Dat was de bedoeling al toen hij tekende bij Helsingborg”, zegt zaakwaarnemer Per Jonsson tegen Voetbal International. “Behalve Feyenoord is er ook interesse van een Duitse en Franse club. Maar als je het mij persoonlijk vraagt, vind ik Feyenoord een goede optie.” Naar verluidt is ook Hannover 96 geïnteresseerd in Gerndt, die nog tot medio 2013 onder contract staat bij Di Röe.

Lees meer over
Spits gerndt zweden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties