Feyenoord denkt aan Costa Ricaanse smaakmaker

Feyenoord denkt aan Costa Ricaanse smaakmaker

Celso Borges is vanaf volgend seizoen mogelijk te bewonderen in de Eredivisie. Noorse media melden dat scouts van Feyenoord, AZ en FC Groningen aanwezig waren bij de wedstrijd tussen Fredrikstad – Viking (0-1) om de middenvelder annex aanvaller van de bezoekers eens te bekijken. Volgens AD/Sportwereld maakte Borges maandag echter weinig indruk.

De Costa Ricaan in dienst van Viking is desondanks goed bezig in Noorwegen, waar het seizoen pas net weer is begonnen. Feyenoord, AZ en Groningen zijn niet de enige clubs die aan de komst van de 22-jarige Borges denken: ook scouts van Hamburger SV, Hannover 96, Sunderland, Red Bull Salzburg, Borussia Mönchengladbach, Young Boys, FC Basel, Odense en Vejle zouden het duel van maandag hebben bezocht.

Maandagavond laat meldde Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International al dat algemeen directeur Eric Gudde, bij de afwezigheid van een technisch directeur, zelf naar Noorwegen was afgereisd om een mogelijk nieuwe aanvaller te bekijken. Het is niet bekend of Gudde maandag inderdaad aanwezig was bij Fredrikstad – Viking om Borges te bekijken.

Lees meer over
Rotterdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties