Fotoverslag Sinterklaas feest Kameraadjes online

Fotoverslag Sinterklaas feest Kameraadjes online

Het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest in het Topsportcentrum naast De Kuip is zaterdag een groot succes geworden. Duizenden kinderen vonden verdeeld over twee shows de weg naar Rotterdam om de Sint en zijn zwarte pieten te begroeten. Het door Viviënne van den Assem gepresenteerde spektakel werd opgeluisterd met optredens van Zirkus Zirkus en Bob de Bouwer en Wendy. Het Feyenoord Sinterklaasfeest was gratis toegankelijk voor leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes.

Roy Makaay liet zich ook zien tijdens het feest. De afgelopen zomer bij Feyenoord gestopte topaanvaller is ambassadeur van de samenwerking tussen Feyenoord en War Child en vertelde de kinderen over de activiteiten van de internationaal opererende hulporganisatie. Makaay kwam op het podium een aantal bekenden tegen, want tijdens de eerste show waren ook Ron Vlaar en Leroy Fer aanwezig. Bij de tweede viering gaven Ricky van Haaren en Bruno Martins Indi acte de présence.

Alle kinderen kregen van de Sint een leuk Feyenoord-cadeautje mee naar huis. Feyenoords hoofdsponsor ASR deed ook een duit in het zakje door een Meet & Greet met een speler van Feyenoord weg te geven.

Klik hier om de foto's te bekijken

Lees meer over
Sinterklaas kameraadjes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties