Vlaar nog onzeker voor bekerfinale in Arena

Vlaar nog onzeker voor bekerfinale in Arena

Het blijft onzeker of Ron Vlaar zondag aan de aftrap verschijnt van het eerste bekerfinaleduel. De verdediger trainde donderdag opnieuw niet mee met de Feyenoord-selectie. Vlaar viel met een hamstringblessure uit tijdens de Rotterdamse derby tegen Sparta (3-0 winst). Sinds het duel – dat op 14 april werd gespeeld – trainde de verdediger niet meer mee met de groep.

Door de kwetsuur ging het veelbesproken duel met FC Twente aan de neus van Vlaar voorbij. Dit was ook de enige competitiewedstrijd die hij miste. Donderdag werkte de verdediger wel een individuele training af.

Trainer Mario Been kon, met uitzondering van Vlaar, over een vrijwel fitte selectie beschikken. Alleen voor de langdurig uitgeschakelde Dani Fernández komt het treffen in Amsterdam te vroeg. Het duel in de Arena begint om 18.00 uur. Twee weken later heeft de return in Rotterdam plaats.

Lees meer over
Ron Vlaar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties