Hilgers twijfelde afgelopen zomer over transfer naar Feyenoord

Hilgers twijfelde afgelopen zomer over transfer naar Feyenoord

Feyenoord heeft afgelopen zomerstop een poging gewaagd om Mees Hilgers te contracteren. De 22-jarige verdediger maakt een goede ontwikkeling door bij FC Twente en heeft zich daardoor in de kijker gespeeld van diverse clubs, waaronder de Rotterdamse club.

''Er waren wat vraagtekens, ook bij mezelf, of ik zou blijven'', vertelt Hilgers over de belangstelling in gesprek met ESPN. ''Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om te blijven. We zijn alleen maar beter geworden, dus ik ben blij dat ik hier speel bij FC Twente. Onder andere Feyenoord zorgde voor een vraagteken, maar Twente met de nieuwe staf heeft ervoor gezorgd dat ik hier nog speel.''

Feyenoord heeft de defensie afgelopen zomer versterkt met onder meer Thomas Beelen, Bart Nieuwkoop, en het aanblijven van Lutsharel Geertruida mag ook worden gezien als een aanwinst. De verdediger was dichtbij een overstap naar RB Leipzig, maar die transfer ging uiteindelijk niet door. Feyenoord heeft de wens om tijdens de winterstop de verdediging te versterken met een verdediger.

Lees meer over
Mees Hilgers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties