'Feyenoord op zoek naar winterse versterking voor verdediging'

'Feyenoord op zoek naar winterse versterking voor verdediging'

Feyenoord is van plan om tijdens de winterstop de transfermarkt op te gaan. De Rotterdammers willen de verdediging versterken, zo meldt 1908.nl. Daarbij wordt de naam van de Braziliaan Nino Mota genoemd, die nog altijd in de belangstelling staat van de Rotterdammers. De centrale verdediger stond afgelopen zomer op het punt om de overstap te maken naar De Kuip. De deal ging uiteindelijk niet door.

Feyenoord was serieus in de markt voor de 26-jarige Nino, maar door de afgeketste transfer van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig was ook de komst van de speler van Fluminense van de baan. Trainer Arne Slot beschikt nu over zeven verdedigers, waardoor elke positie op dit moment niet dubbel bezet is. Met het aantrekken van de extra verdediger beschikt Feyenoord weer over een dubbele bezetting.

Of Feyenoord komende winter doorpakt voor Nino, is op dit moment niet duidelijk. De international van Brazilië kan vanwege een clausule voor een gelimiteerde transfersom vertrekken. Wanneer de Rotterdammers concreet worden, hebben ze concurrentie van Nottingham Forest en een aantal clubs uit Italië. De komende weken moet duidelijk worden of Feyenoord zich daadwerkelijk gaan melden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties