'Feyenoord wil Eredivisie-record verbreken en aast op 100 miljoen'

'Feyenoord wil Eredivisie-record verbreken en aast op 100 miljoen'

Feyenoord is niet van plan om Santiago Gimenez tijdens de winterstop te verkopen. De Rotterdammers hebben volgens het Engelse 90min vertrouwen dat ze de talentvolle Mexicaanse spits uit handen kunnen houden van Europese topclubs. Ze beseffen echter ook dat sommige bedragen niet te weigeren zijn en dan moet er gedacht worden aan een nieuw uitgaand transferrecord uit de Eredivisie.

Het record staat nu nog op naam van de Braziliaan Antony. De buitenspeler werd voor een bedrag van 87 miljoen pond (€100 miljoen euro) gekocht door Manchester United. Als clubs tijdens de winterstop zaken willen doen met Feyenoord, dan moet er aan dit soort bedragen gedacht worden. De stadionclub waarschuwt hiermee alvast de buitenlandse clubs die denken de beste spits uit Nederland tijdens de winterstop weg te kapen uit De Kuip.

Het medium noemt Real Madrid als een van de clubs die Gimenez momenteel uitgebreid aan het scouten is. De Spanjaarden geven echter eerst alle prioriteit aan het binnenhalen van Kylian Mbappé. Naast Real Madrid worden ook Tottenham, Arsenal en Chelsea gelinkt aan Gimenez. Clubs als Inter worden niet meer als serieuze kandidaten gezien, omdat de verwachting is dat alleen clubs uit Engeland uiteindelijk kunnen voldoen aan de financiële eisen van Feyenoord.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties