'Feyenoord kan Braziliaan Nino vergeten'

'Feyenoord kan Braziliaan Nino vergeten'

Nino Mota gaat niet de overstap maken naar Feyenoord. De centrale verdediger heeft een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Nottingham Forest FC. De betrokken partijen willen het nieuws vanwege de belangrijke wedstrijd van Fluminense tegen Boca Juniors nog niet definitief bevestigen.

Fluminense speelt zaterdagavond namelijk de finale van de Copa Libertadores. Hoewel de 26-jarige Nino niet in actie kan komen vanwege een blessure aan zijn knie, ligt de focus van de Braziliaanse club volledig op de kraker van zaterdagavond. Journalist Bruno Andrade weet te melden dat achter de schermen de deal al als afgerond wordt beschouwd.

Feyenoord heeft afgelopen zomer serieuze interesse getoond in Nino. Het management had al een ticket geboekt naar Nederland om de laatste details van de transfer van de centrale verdediger te bespreken. Echter, door het afketsen van de transfer van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig, ging het hele feest niet door.

Nino heeft een contract tot 31 december 2024 bij Fluminense en een marktwaarde die geschat wordt op een bedrag van zeven miljoen euro. Feyenoord hoopt zich te versterken tijdens de winterstop met een extra verdediger en ziet daarbij Nino als een afgevallen optie. De Rotterdammers volgden de situatie nog altijd nauwlettend, al was het niet concreet op de markt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties