''Hilgers stond al heel lang op de radar bij Feyenoord''

''Hilgers stond al heel lang op de radar bij Feyenoord''

Feyenoord heeft in het verleden meerdere pogingen ondernomen om Mees Hilgers te contracteren. De Rotterdammers zagen uiteindelijk een bod afgewezen worden door FC Twente, waarna Feyenoord verder ging met andere opties. In de NOS Voetbalpodcast ontstaat de discussie of Hilgers alsnog een aanwinst is voor Feyenoord.

"Hilgers stond al heel lang op de radar bij Feyenoord, en zal daar na zondag nog meer terecht zijn gekomen", verwacht commentator Jeroen Grueter. "Feyenoord zal zich zeker moeten gaan versterken gezien de blessuregevoeligheid van Trauner, en een van de eerste spelers die dan op het lijstje wordt gezet, lijkt mij, is Mees Hilgers."

De 22-jarige Hilgers maakt een uitstekende ontwikkeling door, en zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op een bedrag van vier en een half miljoen euro. Philip Kooke ziet Hilgers wel een stap maken. "Ja, dat is al een tijdje aan de gang. Vorig seizoen draaide hij ook een geweldig seizoen onder Ron Jans. In het begin werd hij nog gecoacht door Propper, en nu is het regelmatig andersom."

"Hij is ook een bijzondere jongen, volgens mij is hij op zijn veertiende naar Enschede gegaan en daar zelfstandig geworden'', vult Grueter aan. ''Hij sloot zich aan bij Twente, heeft zich daar ontwikkeld tot de voetballer die hij nu is. Hij is nog erg jong en een speler voor de toekomst, echt een speler op termijn voor het Nederlands Elftal." Hilgers heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2026.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties