'Feyenoord wil Sauer belonen met nieuw contract'

'Feyenoord wil Sauer belonen met nieuw contract'

Terwijl Feyenoord in de laatste uren van de transferwindow er nog alles aan doet om een buitenspeler naar Rotterdam te halen, zijn de Rotterdammers op de achtergrond bezig om het contract van Leo Sauer open te breken, zo meldt 1908.nl.

De jeugdinternational van Slowakije heeft momenteel nog een contract tot medio 2026 in De Kuip, nadat hij afgelopen zomer definitief werd overgenomen van MSK Zilina. Sinds dit jaar is Sauer een vast onderdeel van de selectie van Arne Slot en maakt hij een goede ontwikkeling door. In zijn 211 speelminuten in de Eredivisie was hij belangrijk met één goal en twee assists.

Sauer staat open voor een langer verblijf bij Feyenoord. De buitenspeler is inmiddels achttien jaar en kan daardoor een langdurig contract tekenen. De verwachting is dat beide partijen elkaar gaan vinden in een nieuw contract dat loopt tot medio 2028. Sauer vertegenwoordigt nu al een geschatte marktwaarde van vijf miljoen euro.

Algemeen directeur Dennis te Kloese liet tijdens de nieuwjaarsreceptie weten dat het verlengen van contracten een van de belangrijkste speerpunten van de club is geweest. Onder meer David Hancko, Santiago Gimenez en Justin Bijlow werden langer vastgelegd, waardoor Feyenoord zich verzekerd heeft van een sterke onderhandelingspositie wanneer geïnteresseerde clubs zich melden in de toekomst.

Nu kijkt Feyenoord ook naar de talenten en wist de club recent een akkoord te bereiken met Antoni Milambo over een verbintenis tot medio 2027. Nu wordt er gewerkt aan de zaak van Sauer, en staat er een meeting met zijn management in de agenda. Beide talenten zitten dicht tegen speeltijd in het eerste elftal aan, maar om overbelasting op jonge leeftijd te voorkomen, volgt de club een aangepast programma

Lees meer over
Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties