'Bullaude keert terug: Boca Juniors licht koopoptie niet'

'Bullaude keert terug: Boca Juniors licht koopoptie niet'

Ezequiel Bullaude keert aankomende zomer terug bij Feyenoord. De middenvelder wordt op dit moment door de Rotterdammers verhuurd aan Club Atlético Boca Juniors, maar zien geen toekomst in Bullaude. Volgens 1908.nl is het nu al bekend dat de Argentijnen de koopoptie niet gaan lichten die afgelopen zomer tijdens de onderhandelingen is bedongen.

Bullaude kwam tot nu toe negentien wedstrijden in actie voor de topclub uit Buenos Aires, en deed dat voornamelijk als invaller. De Argentijn wist daarin een keer te scoren en een assist te geven. De laatste weken moet Bullaude vooral genoegen nemen met een rol als bankzitter. De koopoptie ligt enorm hoog, en mede daardoor ziet Boca Juniors geen heil in een definitieve overname.

Feyenoord krijgt aankomende zomer de beschikking over Bullaude, maar de verwachtingen zijn niet dat hij komend seizoen onderdeel blijft van de selectie. De rechtspoot met een actuele marktwaarde van 2,8 miljoen euro heeft nog altijd een goede reputatie in Noord- en Zuid-Amerika waardoor een vertrek aankomende zomer niet wordt uitgesloten. Bullaude heeft nog een contract tot medio 2027 in De Kuip en werd in de zomer van 2022 voor een bedrag van twee miljoen euro overgenomen van Godoy Cruz.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties