Officieel: Ezequiel Bullaude naar Boca Juniors

Ezequiel Bullaude maakt de tijdelijke overstap naar Boca Juniors. De Argentijnen hebben de komst van de talentvolle aanvallende middenvelder van Feyenoord officieel bevestigd.

Bullaude wordt door Feyenoord voor één seizoen verhuurd aan Club Atlético Boca Juniors. De 22-jarige aanvallende middenvelder, die bij Feyenoord nog tot medio 2027 onder contract staat, komt daardoor tot de zomer van 2024 uit voor de topclub uit Buenos Aires.

Bullaude kwam voor het nieuwe seizoen niet voor in de plannen van trainer Arne Slot. De Argentijn had moeite om zich aan te passen in Nederland en kon daardoor zijn draai niet vinden bij Feyenoord. De Rotterdammers hopen voor het sluiten van de transferwindow een vervanger aan de selectie toe te kunnen voegen.

Feyenoord nam de 22-jarige Bullaude vorig jaar over van Godoy Cruz voor een bedrag van twee miljoen euro. Afgelopen seizoen kwam hij tot 15 wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers en dat deed hij als invaller. Bullaude kon de staf van Feyenoord niet overtuigen en begon geen één keer in de basis.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties