VIDEO: Bullaude doorstaat medische keuring in Argentinië

VIDEO: Bullaude doorstaat medische keuring in Argentinië

Ezequiel Bullaude gaat Feyenoord op huurbasis verlaten. De aanvallende middenvelder vliegt naar Argentinië om zijn medische keuring af te ronden nadat CA Boca Juniors en de Rotterdammers een akkoord hebben bereikt.

Bullaude gaat voor achttien maanden verhuurd worden aan CA Boca Juniors en daarbij is ook een optie tot koop bedongen. Officieel zijn er geen mededelingen gedaan over de hoogte van de koopsom. De marktwaarde van de 22-jarige aanvallende middenvelder wordt geschat op drie miljoen euro.

Bullaude komt niet voor in de plannen van trainer Arne Slot en mag daardoor elders speeltijd opdoen. De Argentijn speelde in totaal vijftien wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers en wist daarin één keer te scoren. Mede door aanpassingsproblemen kon Bullaude zijn draai in Nederland niet vinden.

UPDATE * Bullaude is aangekomen in Argentinië om zijn medische keuring af te ronden. Wanneer de aanvallende middenvelder de keuring met succes doorstaat gaat hij een contract tekenen tot december 2024 bij CA Boca Juniors.

UPDATE * TyC Sports weet te melden dat Bullaude de medische keuring met succes heeft doorstaan. De Argentijn gaat de komende uren gepresenteerd worden door CA Boca Juniors

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties