''Voor Marcos is het ook even een omschakeling''

''Voor Marcos is het ook even een omschakeling''

Marcos Senesi is het seizoen uitstekend begonnen bij Feyenoord. De Argentijn blonk met zijn goede spel uit in de defensie van de Rotterdammers. De afgelopen weken maakt Senesi foutjes en dat leverde kritiek op in de media. Arne Slot krijgt in aanloop naar het duel tegen Union Berlin op de persconferentie vragen over zijn huidige situatie. De trainer maakt zich geen zorgen over zijn toekomst.

''Ik denk dat het voor Marcos ook even een omschakeling is'', vertelt Slot. ''Met de manier waarop wij nu spelen moet hij veel meer aan de bal betekenen en dat moet nu ook op een andere manier in de verdediging. Dat heeft hij een langere periode heel erg goed gedaan. Nu verliest hij helaas, en ook voor ons, twee keer een bal waar een tegengoal uitkomt. Ik moet eerlijk zeggen, die tegen RKC: als er twintig seconden na balverlies een tegendoelpunt komt, is er ook een hele hoop in de tussentijd te doen om die goal te voorkomen. Ik vind dat wel een ander moment dan tegen Vitesse.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties