Update | Technisch directeur Ordiales bevestigt onderhandelingen

Update | Technisch directeur Ordiales bevestigt onderhandelingen

Feyenoord heeft Cruz Azul, de club van target Santiago Giménez, een deadline gesteld om te reageren op het bod op de spits. De Mexicanen moeten uiterlijk deze week laten weten of ze tevreden zijn met de aanbieding.

Dat meldt ESPN Digital. Het mediabedrijf geeft aan dat de club weet dat het bod goed is voor de club, maar dat Cruz Azul de tijd neemt om een beslissing te nemen. De tweede aanbieding van Feyenoord bedraagt naar verluidt een vast bedrag van rond de drie miljoen euro voor een deel van de transferrechten van de spits.

Giménez heeft nog een contract tot medio 2023 in Mexico. Zijn transferwaarde wordt geschat op vier miljoen euro. Cruz Azul probeert op haar beurt de verbintenis van Giménez weer te verlengen. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag, daar de spits zijn zinnen heeft gezet op een stap naar Europa. Giménez heeft eerder al aangegeven niet transfervrij te willen vertrekken, zodat zijn club een transfersom ontvangt.

Update | Technisch directeur Ordiales bevestigt onderhandelingen
President van Cruz Azul Jaime Ordiales bevestigt dat er momenteel onderhandelingen zijn met Feyenoord, maar wil verder niet ingaan op de details. Ook geeft hij aan dat er meerdere clubs in de markt zijn voor de spits. ''Er is niet alleen interesse van Feyenoord, er zijn verschillende partijen geïnteresseerd. Ik zal voor Cruz Azul proberen een akkoord te sluiten dat voor iedereen goed is.''

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties