#TT | Feyenoord verhoogt bod op Giménez

#TT | Feyenoord verhoogt bod op Giménez

Feyenoord werkt nog altijd aan de komst van Santiago Giménez. De 21-jarige spits moet de volgende aanwinst worden van de Rotterdammers. Het eerste bod werd door de Mexicaanse club Cruz Azul afgewezen en volgens Marca heeft de clubleiding van Feyenoord inmiddels een tweede bod neergelegd voor Giménez.

Het eerste bod van Feyenoord kon echter op 'een volmondig nee' rekenen. Inmiddels is er een tweede bod gedaan van een vast bedrag rond de drie miljoen euro voor Giménez. Ook dit keer wordt er gesproken over 50% van de transferrechten. Giménez heeft in Mexico nog een contract tot medio 2023.

Feyenoord wacht momenteel af op het antwoord van Cruz Azul. De Mexicaanse club staat open voor een verkoop, maar dan moet dat wel tegen de juiste voorwaarden zijn. Eerder werd al bekend dat Giménez zelf dolgraag de overstap maakt naar Europa. Hij wil Mexico verlaten om in het buitenland zichzelf te blijven ontwikkelen als voetballer.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties