Trauner had oproep verwacht: ''Natuurlijk teleurgesteld''

Trauner had oproep verwacht: ''Natuurlijk teleurgesteld''

Gernot Trauner heeft gisterenavond niet alleen vooruitgeblikt op het duel van vandaag tegen Elfsborg. De verdediger ging ook in op de nationale selectie van Oostenrijk. Trauner is namelijk niet opgeroepen voor zijn land en daar is hij teleurgesteld over. Juist nu hij een goede indruk maakt bij de Rotterdamse club.

''Natuurlijk ben ik teleurgesteld, want het geeft altijd een grote ervaring als je voor je land mag spelen'', vertelt Trauner in gesprek met De Telegraaf. ''Ik dacht ook dat ik wel aardig gespeeld had de afgelopen weken. Maar ik speel in de eerste plaats voor Feyenoord en het enige wat ik kan doen is hier heel goed spelen elke week.''

De 29-jarige Trauner speelde in totaal vijf interlands voor Oostenrijk en had gehoopt daar de komende weken er drie aan toe te voegen. Bij Feyenoord presteert Trauner meer dan uitstekend. De Rotterdammers incasseerden nog geen tegendoelpunt wanneer hij in het veld stond.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties