Trauner: ''Lastige wedstrijden moeten nog komen voor Feyenoord''

Trauner: ''Lastige wedstrijden moeten nog komen voor Feyenoord''

Met Gernot Trauner in het elftal incasseerde Feyenoord nog geen tegendoelpunt. De Oostenrijker is sowieso al niet meer weg te denken uit de basiself van de Rotterdammers en de verdediger krijgt voorlopig alle lof toegezwaaid. Trauner reageert nuchter op alle complimenten. "De lastige wedstrijden moeten nog komen voor Feyenoord."

Voor de buitenwacht lijkt de wedstrijd tegen IF Elfsborg van morgen een wedstrijd die, na de 5-0 overwinning in De Kuip, allang gespeeld is. De Oostenrijker gaat daar echter niet in mee. "Het is nog niet gedaan. Deze ploeg is in staat om in de beginfase te scoren. Misschien wel twee keer. We zullen voorzichtig moeten zijn, agressief zijn in de openingsfase, waarin zij ongetwijfeld alles zullen geven", aldus Trauner op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond.

De clean-sheets voor Feyenoord met Trauner in het elftal zeggen hem niet zoveel. "Ik kan het niet alleen. Het is echt een teamprestatie. De aanvallers en middenvelder zetten bijvoorbeeld veel druk. Maar ik heb mij snel aangepast. We hebben veel balbezit. Dat ben ik niet echt gewend, maar het bevalt goed. En we hebben veel kwaliteit in de ploeg, waardoor we bijvoorbeeld op meerdere manieren kunnen opbouwen. We lijden ook maar weinig balverlies en dat maakt het makkelijker voor mij."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties