Til blij met Trauner: "Dat is zo ontzettend fijn"

Til blij met Trauner: "Dat is zo ontzettend fijn"

Naast Guus Til, opnieuw goed voor twee doelpunten, was er nog een grote uitblinker aan de kant van Feyenoord tegen FC Luzern. Gernot Trauner liet tijdens zijn officiële debuut voor de club een geweldige indruk achter. Ook op zijn nieuwe ploeggenoot Til.

"Ik vind het zo lekker dat als zij een lange bal spelen, hij elke bal terug naar hun verdediging kopt", begon Til voor de camera van Feyenoord. "Hij wint elk duel. Dat is zo ontzettend fijn. Als je op het middenveld speelt, er komt een bal over je heen en je krijgt 'm meteen weer terug. Dat is voor een tegenstander heel frustrerend. Ik heb echt van hem genoten vandaag."

Trauner zelf bleef na zijn optreden bescheiden. Hij benadrukte vooral de teamprestatie en hoopte dat zijn spel in Luzern in de toekomst de norm zal zijn. "Ik denk dat ik nog beter kan, maar ik ben heel blij met dit optreden", zei hij tegenover ESPN.

Lees meer over
Guus Til Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties