Trauner na debuut: "Kan nog beter, maar blij met dit optreden"

Trauner na debuut: "Kan nog beter, maar blij met dit optreden"

Gernot Trauner heeft in zijn eerste officiële wedstrijd als Feyenoorder een uitstekende indruk achtergelaten. Door analisten van ESPN werd hij zelfs aangewezen als Man of the Match. Zelf reageerde de Oostenrijker nuchter op zijn eigen prestatie.

Trauner begon zijn interview met ESPN met lovende woorden voor het hele team. "De tegenstander heeft niet echt veel grote kansen gekregen", concludeerde hij. "Wij deden het heel goed. Ik ben heel blij met deze prestatie."

Over zijn eigen prestatie was de nieuwkomer tevreden, maar niet meer dan dat. "Ik hoop dat dit de norm is. Het is belangrijk om als team elkaar te helpen. Onze centrale middenvelders hebben het ook goed gedaan, dat hielp ons achterin heel erg. We verdedigen samen en vallen samen aan. Zo zou de nieuwe speelstijl van Feyenoord eruit moeten zien."

"Ik denk dat ik nog beter kan", ging Trauner verder. "Maar ik ben heel blij met dit optreden. Het was een goede wedstrijd. De jongens hebben me geholpen en ik voel me prettig in dit team. We gaan zien hoe het verder gaat."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties