Slot verklaart: "Daarom komen we met de beste elf"

Slot verklaart: "Daarom komen we met de beste elf"

Arne Slot heeft ervoor gekozen om - ondanks de belangrijke return tegen Olympique Marseille - met zijn sterkste elf aan te treden tegen Fortuna Sittard. Waarom hij geen spelers spaart, legde hij voor de wedstrijd uit aan ESPN.

"Je bent altijd aan het afwegen", begon hij. "In eerste instantie kijk je: hoe zijn ze uit de wedstrijd gekomen? Fysiek was dat goed en - misschien wel het belangrijkste - mentaal ook. Ze hebben heel veel energie van die wedstrijd gekregen en we hopen dat ze dat meenemen naar het begin van deze wedstrijd. Hoe lang ze het dan volhouden, dat zal de wedstrijd moeten uitwijzen."

Toch liet Slot nog maar eens blijken er niet blij mee te zijn dat de KNVB de wedstrijd van vandaag niet heeft willen verplaatsen. "We zijn dit programma gewend. Het is zo ingepland, er is niet meegedacht, dus dan moeten wij spelen. Maar ik heb ook gezegd dat het wel had geholpen als we niet hadden hoeven spelen. Nu spelen we wel en omdat het zo'n belangrijke wedstrijd voor ons is, komen we met de beste elf."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties