Slot maakt op trainingskamp duidelijk onderscheid tussen A- en B-kern

Slot maakt op trainingskamp duidelijk onderscheid tussen A- en B-kern

Trainer Arne Slot verdeelt de selectie op het trainingskamp in Oostenrijk elke training in twee groepen; de A- en B-kern. Daarin lijkt de oefenmeester meteen al de eerste signalen af te geven.

Mikos Gouka geeft namelijk aan dat Mats Wieffer en Patrik Wålemark bij de A-kern spelen. Het tweetal lijkt daarmee voorlopig hoog in de pikorde te staan van de selectie van Slot, die uiteraard nog flink aangevuld zal worden. De oefenmeester gaf na de wedstrijd tegen FC Kopenhagen (0-7) van afgelopen weekend al aan dat hij de selectie met zeven spelers wil versterken.

Wålemark is met Reiss Nelson en Luis Sinisterra twee concurrenten kwijtgeraakt. Daarnaast is Wieffer een controlerende middenvelder; een positie waar Slot graag versterkingen zag komen. Jorrit Hendrix en Cole Bassett spelen daarentegen voortdurend bij de B-kern, met voornamelijk de jeugdspelers die zich tijdens het trainingskamp mogen laten zien.

Lees meer over
Arne Slot Patrik Wålemark Cole Bassett Jorrit Hendrix Voorbereiding 2022/2023 Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties