Slot lacht om 'dino-pak' van Gimenez: ''Heb ik niet overwogen''

Na de nederlaag tegen FC Twente hebben een aantal spelers een korte pauze gekregen, zo vertelde Arne Slot tijdens de persconferentie van vandaag. Gezien het overvolle programma voor spelers met internationale verplichtingen was dit één van de weinige weken zonder een doordeweekse wedstrijd. Dit bood de internationals de kans om even de voet van het gaspedaal te halen en te ontspannen.

Spelers maken regelmatig gebruik van dit soort momenten om iets van het land te zien of zelfs een andere Europese stad te bezoeken. Zeker voor spelers buiten Europa is het een mooie gelegenheid om het continent te ontdekken. Dit geldt echter niet voor iedereen.

Zo heeft Santiago Gimenez een deel van zijn vrije tijd besteedt in Het Park in Rotterdam. En wel op bijzondere wijze. Tijdens de persconferentie wordt de hoofdtrainer dan ook het volgende gevraagd: ''Heb jij de afgelopen dagen nog overwogen om in de regen in het park in een dino-pak te gaan zitten?''

Met een behoorlijke grijns op zijn gezicht geeft Slot antwoord. ''Dat heb ik niet overwogen. Ik vind dat spelers in hun vrije tijd mogen doen wat ze willen zolang ze de club er niet mee schaden. Ik denk niet dat dat in dit geval gebeurd is. Ik zou het zelf denk ik niet doen. Misschien is hij zo populair in Rotterdam dat dit de enige manier is om zich te kunnen verplaatsen.''

Lees meer over
Arne Slot Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties