Slot in z'n nopjes: ''John ademt Feyenoord''

Slot in z'n nopjes: ''John ademt Feyenoord''

Na het vertrek van Marino Pusic heeft de technische staf van Feyenoord een iets andere invulling dan voorheen. De plek van de geboren Bosniër is nog altijd niet opgevuld. Toch kwam er vandaag goed nieuws uit de hulptroepen van hoofdcoach Arne Slot. John de Wolf, oud-verdediger van de Rotterdammers, heeft met twee jaar bijgetekend. Daardoor staat hij tot de zomer van 2027 onder contract. Tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen RKC Waalwijk staat Slot hier even bij stil.

De eerste vraag voor Slot is dan ook wat hij vindt van de contractverlenging van zijn assistent. ''Ja mooi. We hebben een hele fijn samenwerking, met de hele staf. Daar heeft natuurlijk niet al te lang geleden een wijziging plaatsgevonden, des te mooier dat John een aantal jaren heeft bijgetekend. Niet alleen voor mij, maar ook voor de club. John ademt Feyenoord. Het is voor iedereen mooi dat hij twee jaar extra bij de club blijft.''

Marino Pusic
Vervolgens wordt de geboren Bergentheimer gevraagd naar de vertrokken Marino Pusic, die hoofdtrainer is geworden van Shakhtar Donetsk. De twee vrienden hebben nog contact met elkaar. ''Als je hoofdtrainer wordt, komt er een hele hoop op je af. Helemaal als je daarvoor assistent bent geweest. Laat staan als je naar een land gaat wat in oorlog is met Rusland. Natuurlijk is de plek waar gevochten wordt heel ver verwijderd van waar hij zich bevindt. Maar het gaat goed met hem, ze spelen een belangrijke wedstrijd tegen Dynamo Kiev.''

Slot gaat ook in op de vacante positie die ontstaan is door het vertrek van Pusic. Daarbij houdt de trainer zich nog behoorlijk op de vlakte en is absoluut niet van plan om overhaaste beslissingen te nemen. ''We hebben heel fijn gewerkt met elkaar. Met Marino al veel langer, dus dan heb je wel zorgvuldigheid nodig om te bepalen wie je er bij haalt. Wij houden onze oren en ogen open. Maar zorgvuldigheid boven alles'', concludeert Slot.

Lees meer over
De Wolf Arne Slot Marino Pusic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties