Gimenez in Italië gelinkt aan Napoli: 'Meerdere gesprekken geweest'

Gimenez in Italië gelinkt aan Napoli: 'Meerdere gesprekken geweest'

Santiago Gimenez wordt vrijwel wekelijks gelinkt aan een Europese topclub. Nu zou ook Napoli serieuze interesse hebben in de topscorer van Feyenoord. De Serie A-club hoopt het contract van topspits Victor Osimhen te kunnen verlengen, maar is in de tussentijd ook al bezig met Gimenez als alternatief.

Dat schreef het Italiaanse Calciomercato maandag. De huidige spits van Napoli, Osimhen, heeft nog een contract tot 2025. Maar de onderhandelingen over een verlening daarvan verlopen moeizaam. Mocht dit niet lukken, dan is de kans groot dat de Nigeriaan wordt verkocht en Napoli inzet op de komst van Gimenez. De club heeft de Feyenoorder al langer in het vizier.

Het medium schreef bovendien dat er al 'meerdere gesprekken' hebben plaatsgevonden tussen Napoli en de vader van Gimenez, die tevens zijn zaakwaarnemer is. Waar dat toe zal leiden is nog lastig te zeggen, want Feyenoord zal ongetwijfeld hoog in de boom gaan zitten. Het Engelse 90min schreef afgelopen week zelfs dat als de club hem in de winterstop laat gaan, dat voor een bedrag van rond de 100 miljoen euro zal moeten zijn. Op Transfermarkt wordt zijn marktwaarde op dit moment nog ingeschat op 'slechts' 40 miljoen.

West Ham United
The Mirror schreef dit weekend over de interesse vanuit Engeland. Daarbij ging het vooral om West Ham United, dat een spits als Gimenez goed kan gebruiken. Die belangstelling lijkt echter minder concreet. Bovendien zou Gimenez - naast West Ham en Napoli - momenteel ook gevolgd worden door Tottenham Hotspur, Arsenal, Newcastle United, Internazionale, AC Milan, Juventus, Lazio, Real Madrid en Atlético Madrid.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties