Gimenez spreekt zich uit over geruchten omtrent zijn toekomst

Gimenez spreekt zich uit over geruchten omtrent zijn toekomst

Santiago Gimenez is van onschatbare waarde in het huidige Feyenoord en daarmee ook ongekend populair bij Het Legioen. Met vijftien doelpunten uit de eerste elf wedstrijden van dit seizoen is de Mexicaan in bloedvorm. Op X spreekt de spits zich uit over mensen die zich uitspreken over zijn toekomst.

"In de afgelopen uren zijn er verklaringen afgelegd over mijn toekomst door bronnen buiten mijn entourage", stelt Gimenez. "Met het oog op deze situatie wil ik graag verduidelijken dat ik geen zaakwaarnemer heb en dat mijn vader, met de hulp van Mariel, de leiding heeft over mijn carrière."

"Het is belangrijk om geen rekening te houden met publicaties die niet door hen of door mij zijn gemaakt. Ik ben erg dankbaar voor het begrip en de steun die iedereen me dag na dag geeft. We zijn altijd heel open geweest met informatie en zodra er nieuws is, laten we het jullie graag weten."

Champions League
Gimenez is uiterst gelukkig bij Feyenoord en maakte afgelopen woensdag zijn debuut in de Champions League. De Mexicaan hoopt ver te komen met zijn club. "We kunnen geschiedenis schrijven en de grote verrassing zijn dit seizoen. We hebben een geweldig team, we moeten in onszelf geloven en keihard blijven werken."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties