Terugkijken | Slot over uitduel met RKC Waalwijk

Hoofdtrainer Arne Slot gaat in deze persconferentie vooruitblikken op het uitduel met RKC Waalwijk. In de elfde speelronde van de Eredivisie wordt er zaterdag om 18:45 afgetrapt in het Mandemakers Stadion. De Rotterdammers kunnen zich na de nederlaag geen misstap meer veroorloven als ze willen blijven meedoen om het kampioenschap.

Feyenoord vinden we na het verlies tegen FC Twente terug op de vierde plaats. De achterstand op koploper PSV is na tien wedstrijden opgelopen tot zeven punten. In de maand november staan er vijf wedstrijden op het programma. Zaterdagavond is de eerste. Drie dagen later keert de ploeg terug in het Stadio Olimpico. Daar wacht een nieuwe ontmoeting met Lazio, dat onlangs in De Kuip met 3-1 werd geklopt. De vierde speelronde in de Champions League begint op dinsdag 7 november om 21:00 uur.

Feyenoord keert vervolgens terug in De Kuip, voor de laatste wedstrijd voordat er wederom een interlandperiode aanbreekt. Op zondag 12 november (aanvang 16:45 uur) is AZ de tegenstander, de huidige nummer twee van de Eredivisie. Na de interlandbreak staan er in november nog twee wedstrijden op het programma. De Eredivisie wordt hervat met de stadsderby in Kralingen: Excelsior – Feyenoord op zaterdag 25 november om 16:30 uur. Daarna wacht op dinsdag 28 november de Champions League-kraker tegen Atlético Madrid in De Kuip (21:00 uur).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties