Slot gunt Boëtius half uur speeltijd; Arnesen even terug

Slot gunt Boëtius half uur speeltijd; Arnesen even terug

Jean-Paul Boëtius was zaterdagmiddag weer even te zien in het shirt van Feyenoord. De 28-jarige aanvallende middenvelder kreeg van trainer Arne Slot dertig minuten speeltijd in de oefenwedstrijd tegen de Belgische club Union Sint-Gillis.

Boëtius is momenteel clubloos en traint sinds afgelopen week mee met Feyenoord. Op Varkenoord kon hij, mede door een gebrek aan wedstrijdritme, niet het verschil maken voor de Rotterdammers. In de tweede helft werd Boëtius vervangen voor Dermane Karim.

Of Boëtius de komende maanden in het shirt van Feyenoord te bewonderen is is nog een vraagteken. De transfervrije speler tekent het liefst bij een club uit de Premier League. ''Of dat gaat gebeuren, zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom..''

Frank Arnesen
Ook technisch directeur Frank Arnesen was weer even van de partij bij Feyenoord. De Deen heeft tijdelijk zijn taken neergelegd bij de Rotterdammers om te herstellen van een bacteriële infectie. Zaterdagmiddag was Arnesen aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd van Feyenoord. Het is nog niet bekend wanneer hij weer terugkeert bij Feyenoord.

Slot gunt Boëtius half uur speeltijd; Arnesen even terug
Lees meer over
Frank Arnesen Jean-Paul Boëtius
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties