Pedersen maakt wél indruk: "Liep heel veel gaten dicht"

Pedersen maakt wél indruk: "Liep heel veel gaten dicht"

De Telegraaf laat wekelijks een oud-international het Elftal van de Week van de Eredivisie samenstellen. Deze week was het de beurt aan Harry Lubse, die ondanks een slechte wedstrijd toch één Feyenoorder in zijn elftal opnam. In tegenstelling tot zijn ploeggenoten liet Marcus Pedersen wel een goede indruk achter.

Lubse somde in de krant op waarom hij voor Pedersen koos. "Hij is erg standvastig, heeft snelheid, levert aanvallend voortdurend problemen op voor een tegenstander en liep tegen Vitesse heel veel gaten dicht voor andere spelers."

Pedersen was een van de twee betrokkenen bij de tegentreffer van Loïs Openda (ook in het elftal opgenomen), maar dat vond Lubse niet zijn schuld. "Justin Bijlow dook ineens voor hem op bij de tegengoal. Die vond ik niet aan hem te wijten."

Elftal van de Week:
Vaessen (RKC); PEDERSEN, Timber (Ajax), Martínez (Ajax), Mauro Jr. (PSV); Gravenberch (Ajax), Götze (PSV), Van den Belt (PEC Zwolle); Openda (Vitesse), Brobbey (Ajax), Tadic (Ajax)

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties