'Oud-Feyenoorder Nelson gaat in op nieuw contractvoorstel Arsenal'

'Oud-Feyenoorder Nelson gaat in op nieuw contractvoorstel Arsenal'

Reiss Nelson en Arsenal lijken dan toch tot een akkoord te gaan komen over een nieuw contract, zo melden Engelse media vrijdagochtend. De voormalige Feyenoord-speler wees eerder een voorstel van de Premier League-club af, maar inmiddels lijken beide partijen dichter bij elkaar te komen voor een nieuwe overeenkomst.

Nelson heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn toekomst aan Arsenal wil verbinden, maar het eerdere voorstel wekte niet voldoende vertrouwen bij hem op. Inmiddels heeft de Engelse club een nieuw voorstel gedaan en dat valt wel in de smaak bij de 23-jarige buitenspeler. Nelson gaat een contract tekenen bij The Gunners tot medio 2027.

De 23-jarige Engelsman is afkomstig uit de jeugdopleiding van Arsenal. Sinds zijn debuut in 2017 is Nelson twee keer uitgeleend geweest. In het seizoen 2018/19 speelde hij een jaar lang voor Hoffenheim, en vorig seizoen stond hij onder contract bij Feyenoord. In de Eredivisie wist Nelson tijdens 21 wedstrijden twee doelpunten te scoren en vier assists te geven.

Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties