‘Koopoptie op Sauer bedraagt minder dan half miljoen euro’

‘Koopoptie op Sauer bedraagt minder dan half miljoen euro’

Leo Sauer maakt momenteel indruk bij Feyenoord. De Slowaak heeft afgelopen dinsdag voor het eerst meegetraind met de eerste selectie van de Rotterdammers. Trainer Arne Slot was tevreden met zijn inbreng waardoor Sauer ook kon meespelen in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende.

Feyenoord heeft de 16-jarige linksbuiten tot het einde van het seizoen gehuurd van MŠK Žilina. De Rotterdammers hebben daarbij een koopoptie bedongen. Volgens het Twitter-account Feyenoord Youth Watcher bedraagt de koopoptie minder dan een half miljoen euro. Sauer staat volgens de laatste berichtgeving open voor een langer verblijf in de Feyenoord Academy.

Sauer heeft ook het gevoel dat Feyenoord graag met hem verder wil. ''Eerst mocht ik er maar bij één training komen. Daarna zei hij dat ik de volgende dag ook moest komen en nu heb ik al vier trainingen gehad. Het lijkt erop dat ze tevreden zijn over mij.''

Lees meer over
Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties