'Nelson akkoord met aanbieding Arsenal' (update)

'Nelson akkoord met aanbieding Arsenal' (update)

Reiss Nelson (21) zal Feyenoord op huurbasis gaan versterken. De club is het met Arsenal en de speler eens geworden over een huur van één seizoen.

Dat meldde de Engelse journalist Chris Wheatley op Twitter. Feyenoord Transfermarkt retweette het bericht en lijkt het nieuws daarmee te onderschrijven. Het wachten is daarmee alleen nog op een bevestiging van de clubs zelf.

Frank Arnesen heeft snel moeten schakelen na het afketsen van de transfer van Amad Diallo. Het 19-jarige toptalent van Manchester United was al rond met Feyenoord, maar liep vervolgens op de training een ernstige blessure op. Daarop pakte de technisch directeur snel door en kwam hij uit bij Arsenal-aanvaller Nelson.

Update | Contractverlenging vereist voor komst Nelson
De komst van Nelson naar Feyenoord is nog niet helemaal zeker. Transferexpert Fabrizio Romano meldt inderdaad ook dat een akkoord tussen de clubs dichtbij is, maar Arsenal zal eerst zelf ook tot een overeenkomst moeten komen met de aanvaller. Nelson beschikt over een in 2023 aflopend contract, dat hij eerst zal moeten verlengen voor Arsenal hem op huurbasis laat vertrekken.

Update | Nelson akkoord met aanbieding Arsenal
Reiss Nelson gaat de nieuwste aanwinst worden van Feyenoord. De buitenspeler is akkoord gegaan met het voorstel van Arsenal en is op dit moment onderweg naar Nederland om zijn huurtransfer af te ronden, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano op zijn Twitter-pagina.

Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties