'Bijlow en Feyenoord naderen akkoord'

'Bijlow en Feyenoord naderen akkoord'

Justin Bijlow en Feyenoord hebben de afgelopen weken gesproken over een nieuw contract en de gesprekken verlopen positief, zo meldt Voetbal International. De verwachtingen zijn dat de partijen snel een akkoord weten te bereiken.

Bijlow zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2023. De Rotterdammers hebben maanden geleden al aangegeven zijn contract graag te willen openbreken en verlengen. De 23-jarige doelman maakt een goede ontwikkeling door en dat is bondscoach Louis van Gaal ook opgevallen. Bijlow is namelijk opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal.

Bij Feyenoord is er ook nog altijd goede hoop dat Lutsharel Geertruida zijn aflopende contract gaat verlengen. Trainer Arne Slot reageerde afgelopen zondag op de huidige situatie van de verdediger. "Bij ons is bekend dat hij graag wil verlengen en dat willen wij ook, dus dan ga je er vanuit dat het gaat lukken. Als beide partijen er graag uit willen komen, dan is die mogelijkheid er.''

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties